Dombrovskis būs JL «lokomotīve» Eiroparlamenta vēlēšanās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partijas «Jaunais laiks» (JL) valde vienbalsīgi apstiprinājusi bijušo finanšu ministru Valdi Dombrovski partijas Eiroparlamenta deputātu kandidātu saraksta pirmajā vietā, aģentūru LETA informēja partijas valdes loceklis Jānis Reirs.

Jau ziņots, ka JL valde ir atbalstījusi Saeimas deputātes, profesores un Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas Inas Druvietes lūgumu svītrot viņu no Eiroparlamenta deputātu kandidātu saraksta, motivējot to ar nepieciešamību neatstāt Latviju laikā, «kad var tikt apdraudētas Latvijas valodas un izglītības politikas pamatnostādnes».

Izvēloties kandidātus Eiroparlamenta vēlēšanām, JL kā galveno kritēriju un uzdevumu izvirzījusi kandidātu spējas un prasmes aizstāvēt Latvijas iedzīvotāju intereses Eiropas Savienībā.

Reirs norādīja, ka partijai ir cerības, ka Dombrovskis kā bijušais ministrs varēs darboties Eiroparlamenta Finanšu un Ekonomikas komitejā.

Jau ziņots, ka Latvijā ir sākusies Eiroparlamenta deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 12. jūnijā gaidāmajām vēlēšanām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu