«Liepājas Metalurgs» piekāpjas «Himvolokno»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Baltkrievijas pilsētā Mogiļevā «Liepājas Metalurgu» ar 4:6 zaudēja vietējam «Himvolokno» klubam.

Šajā sezonā Baltkrievijas atklātajā čempionātā «Liepājas Metalurgs» divas reizes bija ticies ar Mogiļevas «Himvolokno». Iepriekš «Liepājas Metalurgs» bija izcīnījis vienu uzvaru un vienreiz komandas beidza spēli neizšķirti (5:1 un 1:1).

Šoreiz spēles sākumā «Himvolokno» izvirzījās vadībā ar 1:0, taču perioda beigās «Metalurgam» izdevās rezultātu izlīdzināt — pēc Jāņa Vegnera un Ivana Loginova piespēlēm vārtus guva Aleksejs Sopins. Abas komandas pirmajā periodā nopelnīja pa četrām soda minūtēm.

Otrais periods bija noraidījumiem bagāts un arī vārti tika gūti veseli četri. Lielākā daļa no pārkāpumiem gan bija jāizcieš «Metalurga» hokejistiem, viņu komanda nonāca mazākumā piecas reizes, kamēr pretinieki tikai reizi. Tomēr Romāns Ņikitins perioda pirmajā pusē guva divus vārtus, panākot 3:1. Perioda otrajā pusē «Himvolokno» hokejistiem izdevās rezultātu izlīdzināt.

Trešā perioda sākumā «Himvolokno» hokejisti vairākumā jau panāca 4:3, un minūti vēlāk — 5:3. Dažas sekundes vēlāk Valērijs Fiļimonovs, gūstot vārtus pēc Jura Ozola un Eduarda Ivanova piespēlēm, pietuvināja savu komandu neizšķirtam, taču spēles izskaņā Mogiļevas spēlētājiem izdevās gūt vēl vienus vārtus vairākumā, jo tika noraidīts Vladimirs Mamonovs.

Līdz ar to «Liepājas Metalurgs» no septītās vietas atkrita uz astoto. Šobrīd komandai 47 ir punkti un tuvākos sekotājus — «Neman» — tā apsteidz par 13 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu