Ozo forma sausa, Skrastiņš zaudē Kanādā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sandim Ozoliņam visu spēli joprojām pavadot uz rezervistu soliņa, Sanhosē "Sharks" vienība svētdien viesos pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Pitsburgas "Penguins". Tajā pašā laikā Kolorado "Avalanche" ar Kārli Skrastiņu ierindā piedzīvoja zaudējumu spēlē ar Edmontonas "Oilers".

"Sharks" vakar izbraukumā, pateicoties Džeremija Renika iemestajam "bullītim", ar 2:1 svinēja uzvaru pār "Penguins" hokejistiem un Rietumu konferences kopvērtējumā saglabāja piekto vietu ar 74 punktiem.

Latvijas valstsvienības bijušais aizsargs Sandis Ozoliņš jau tradicionāli iesildījās kopā ar komandu, tomēr spēles laikā uz ledus netika.

Spēles pamatlaikā vārtus "Sharks" labā guva Džonatans Čīčū, savukārt mājinieku rindās izcēlās Ēriks Kristensens.

Kolorādo "Avalanche" svētdien izbraukumā sīvā cīņā ar 2:3 piekāpās Edmontonas "Oilers" un ar 68 punktiem Rietumu konferencē ir noslīdējuši jau uz desmito vietu.

Vārtus "lavīnas" labā guva Tailers Arnesons un Bens Gits, kuri pirmā perioda 11. minūtē panāca 2:0, tomēr šo pārsvaru viesiem nosargāt neizdevās.

Kārlis Skrastiņš zaudētāju rindās nospēlēja 16 minūtes un 38 sekundes. Viņa kontā viens metiens, viena bloķēta ripa un neitrāls lietderības koeficients.

Citu spēļu rezultāti: Minesotas "Wild" - Kalgari "Flames" 1:2, Vašingtonas "Wizards" - Ņūdžersijas "Devils" 1:2 OT, Ņujorkas "Rangers" - Floridas "Panthers" 5:0, Anaheimas "Ducks" - Čikāgas "Blackhawks" 6:3 , Fīniksas "Coyotes" - Sentluisas "Blues" 2:0.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu