4. oktobris ir Pasaules dzīvnieku diena (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. oktobris ir Pasaules dzīvnieku diena - tā ir diena, kad pateikties par mīlestību, ko mūsu mīluļi mums sniedz katru dienu.

Ideja par īpašu dzīvniekiem veltītu dienu radās tālajā 1931. gadā, kad Florencē kopā sanākušie ekologu organizācijas biedri vēlējās pievērst sabiedrības uzmanību izzūdošajām dzīvnieku sugām. Šobrīd 4. oktobri pasaulē atzīmē jau kā visu dzīvnieku aizsardzības dienu ar mērķi rosināt vairāk rūpēties par mūsu mazo draugu labsajūtu.

Šogad pasaules dzīvnieku dienu Latvijā un visā Baltijā svinēsim ar Whiskas un Pedigree atbalstu! Pasaules dzīvnieku diena ir veltīta ikvienam no viņiem - pūkainiem, pinkainiem, raibiem, lieliem un maziem! Viņus visus vieno tas, ka viņi mūs mīl un parāda šo mīlestību mums katru dienu. Katrs savā īpašajā veidā - gaidot mājās, pieglaužoties, rotaļājoties vai vienkārši esot blakus.

Whiskas un Pedigree šogad 4. oktobrī aicina parādīt, ka arī mēs viņus - mūsu mīluļus - mīlam.

Parādīt 4. oktobrī - piespraužot nozīmītes, kas tiks dalītas uz ielām un Rimi lielveikalos un atrodamas lielākajos preses izdevumos, ar to aicinot arī apkārtējos parādīt savu mīlestību! Parādīt rīt, parīt, vienmēr - ar savu maigumu, uzmanību un rūpēm - gluži kā viņi to dara katru dienu!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu