Rīgā arī vakarā gaidāms lietus un brāzmas (40)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sinoptiķi brīdina par stipru lietu un vēja pastiprināšanos tuvāko stundu laikā, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Šovakar un naktī uz 24.jūlijā Latvijā vietām gaidāms stiprs lietus, ka nokrišņu daudzums sasniegs 15-25 milimetrus. Šodien pēc plkst. 20.00 Rīgā, Liepājā un Venstpilī gaidāms pērkona negaiss, vietām vējš pastiprināsies brāzmās līdz 20-22 metriem sekundē.

 Pūtīs lēni dienvidu, dienvidaustrumu vēji. Gaisa temperatūra vietām var sasniegt +32 grādiem.

Rīgā stipro lielo lietusgāžu dēļ, iespējams, var tikt traucēta visu veidu satiksme pārplūdušo ielu dēļ. Kā tas noticis iepriekšējās reizēs, kad galvaspilsētu pārsteidza stiprs lietus.

Šodien viskarstāk bija Latvijas austrumu daļā, kur arī lijis stiprs lietus, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra Prognožu daļā.

Latvijas austrumu rajonos pēcpusdienā bija pērkona negaiss, kura laikā vēja brāzmas sasniedza 20 metrus sekundē un nolija stiprs lietus. Pašlaik Kurzemes un Zemgales dienvidu rajoniem tuvojas nokrišņu zona, kas atkal atnesīs stipras lietus gāzes un nokrišņu daudzums sasniegs 15 līdz 25 milimetrus.

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu