Glābēji novāc kritušos kokus (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepriekšējā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) devies vairāk nekā 80 izbraukumos. Vairumā gadījumu palīdzēts novākt kritušos kokus no māju jumtiem un ceļiem, šorīt Latvijas Radio pavēstīja dienestā. Glābēju darbs pagājušajā diennaktī bijis krietni intensīvāks nekā ierasts.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pievienota glābēju sniegtā informācija

Dienesta preses pārstāve Inese Veisa portālam TVNET sacīja, ka dienesta rīcībā nav ziņu par vētrā cietušiem cilvēkiem vai dzīvniekiem.

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) Komunikācijas nodaļas pārstāve Laura Bundule portālam TVNET sacīja, ka nav ziņu, ka kādam vētras laikā būtu uzkritis koks. Vairāk informācijas no mediķiem saistībā ar vētru un cietušajiem būs tuvākajā laikā.

Portāls TVNET jau informēja, ka vakar Latvijā, galvenokārt austrumu rajonos, plosījās spēcīgs vējš, kurš radīja ievērojamus postījumus. Vētras laikā mājām rauti jumti, nogāzti koki, cilvēki Madonas pusē palikuši bez elektrības.

Karstums turpināsies

Pēc sinoptiķu prognozēm, arī šonedēļ Latvijā turpināsies silta vasara. Nedēļas nogalē gaisa temperatūra vietām varētu pārsniegt +30 grādus. Savukārt šodien vietām Latvijā gaidāms lietus.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu