Sals sasniedzis -23 grādus; sniega biezums - 36 centimetri (17)

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajā naktī vislielākais sals bijis Bauskā, kur termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus 23 grādiem pēc Celsija skalas, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC).

Sniega segas biezums - 36 cm

 Pirmdienas rītā sals Daugavpilī sasniedzis -21,4 grādus, savukārt visbiezākais sniegs Latvijā ir Rīgā - 36 centimetri.. Citviet Latvijā sals naktī bijis no mīnus 15 līdz mīnus 19 grādiem. Siltāka nakts bijusi Kurzemes piekrastē, kur temperatūra bijusi no mīnus 6 līdz mīnus 8 grādiem.

Sinoptiķi prognozē, ka nedēļas sākumā gaisa temperatūra nakts stundās gaidāma no mīnus 10 līdz mīnus 15 grādiem, austrumu rajonos pat līdz mīnus 18 grādiem, piekrastē - no mīnus 4 līdz mīnus 9 grādiem. Dienā gaisa temperatūra būs no mīnus 4 līdz mīnus 10 grādiem, austrumu rajonos līdz mīnus 13 grādiem, bet piekrastes rajonos būs vissiltāk - no mīnus 2 līdz mīnus 7 grādiem.

Nedēļas otrajā pusē - aukstāks

Nedēļas otrajā pusē Latvijā laika apstākļus noteiks Skandināvijas ciklona austrumu mala. Vējš iegriezīsies no dienvidaustrumiem. Brīvdienās gaisa temperatūra vēl pazemināsies. Teritorijas lielākajā daļā naktī tā gaidāma no mīnus 14 līdz 21 grādam, savukārt dienā tā būs no mīnus 11 līdz mīnus 16 grādiem, un tikai svētdien sals mazināsies.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu