Sestdien kļūs aukstāks, snigs un putinās (36)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar, sākot no valsts ziemeļiem, snigšana mitēsies. Braukšanas apstākļi pa galvenajiem autoceļiem apgrūtināti visā valstī, izņemot Liepājas apkārtni, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" apkopotie dati. Sestdien debesis palaikam skaidrosies, bet brīžiem arī nedaudz snigs un putinās, gaisa temperatūra pazemināsies.

Valsts dienvidaustrumu daļā šovakar vēl līdz nakts vidum turpinās snigt. Sestdienas rītā, sākot ar ziemeļrietumiem, jauna nokrišņu zona atnesīs īslaicīgu sniegu.

Ziemeļaustrumu vējš brāzmās pūtīs līdz 13-19 metriem sekundē. Nakts otrajā pusē un no rīta vējš pierims, bet Kurzemes piekrastē sestdienas rītā gaidāma ziemeļu, ziemeļrietumu vēja pastiprināšanās brāzmās līdz 20-22 metriem sekundē.

Naktī līdz pat -17; dienā - -12 grādiem

Sestdien starp mākoņiem uzspīdēs saule, brīžiem nedaudz snigs un pūtīs mērens ziemeļu vējš. Valsts rietumu un centrālajā daļā vietām snigs vairāk un ziemeļu vējš brāzmās brīžiem pastiprināsies līdz 15, jūras piekrastē līdz 20 metriem sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra nakts un rīta stundās būs -9..-14 grādu, Vidzemē līdz -17 grādiem. Dienas laikā gaidāmi -6..-12 grādi, vien Kurzemes rietumu piekrastē no rīta un dienā brāzmainā jūras vēja ietekmē būs -2..-4 grādi.

Rīgā debesis brīžiem skaidrosies, gaidāms arī īslaicīgs sniegs un putenis. Ziemeļaustrumu vējš, kas piektdienas vakarā brāzmās sasniegs 15 metru sekundē, pierims, bet dienas gaitā pastiprināsies ziemeļu vējš. Gaisa temperatūra agrā sestdienas rītā pazemināsies līdz -12 grādiem, dienā temperatūra pakāpsies līdz -7 grādiem.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu