Šodien šā gada siltākā diena. Rīt atkal gaidāmi +10 (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijas lielākajā daļā paaugstinājās līdz +7..+12 grādiem, liecina uzņēmuma "Latvijas Valsts ceļi" dati.

Pirmā siltā diena

Tādējādi svētdiena kļuva par siltāko dienu kopš pērnā gada 15.novembra. Siltās gaisa masas virs Latvijas uzkavēsies arī pirmdien, tomēr, sākot no piekrastes, ar ziemeļrietumu vēju Latvijā pamazām ienāks aukstāks gaiss, prognozē sinoptiķi.

Pirmdien silts un saulains

Naktī uz pirmdienu gaidāms daļēji apmācies laiks, bez nokrišņiem. Vietām sabiezēs migla. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +1..-4 grādiem.

Pirmdien starp mākoņiem spīdēs saule, piekrastē iespējama migla. Nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns mainīga virziena vējš. Gaiss iesils līdz +6..+11 grādiem, bet vietām piekrastē nebūs siltāks par +1..+5 grādiem.

Naktī nedaudz piesals

Rīgā mākoņi daļēji klās debesis, nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš. Gaiss naktī atdzisīs līdz 0..-1 grādam, dienā temperatūra varētu paaugstināties līdz +9 grādiem. Vējam iegriežoties no līča, gaisa temperatūra galvaspilsētā pazemināsies un iespējama migla.

Brīdina par redzamības pasliktināšanos naktī miglas dēļ

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina par redzamības pasliktināšanos miglā naktī.

Sinoptiķi brīdina, ka laikā no plkst.3 līdz 7 vietām Latvijā gaidāma migla ar redzamību 200-500 metri.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu