Stundas laikā 19 izsaukumi par vēja nogāztiem kokiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Nepilnu četru stundu laikā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis 19 izsaukumus par vēja nogāztiem kokiem, liecina plkst.19 apkopotie dati.

Papildināts ar jaunāko informāciju un fotogrāfijām

Kā vērtēja VUGD preses pārstāve Viktorija Šembele, tas ir samērā daudz. Turklāt šoreiz atšķirībā no citām reizēm, kad pēc stiprāka vēja vienuviet nogāzts viens koks, tiek ziņots par diviem un vairāk kokiem.

Pēdējo stundu laikā glābšanas dienesta palīdzība lūgta Rīgā, Ilūkstes ielā, kur koks uzkritis uz auto, kā arī Burtnieku novadā, kur koks uzkritis uz mājas.

Citviet turpinās darbi. Piemēram, Salaspilī, Meža ielā, 40 metru garumā nogāzušies vismaz desmit koki, informēja VUGD pārstāve.

Stundas laikā pēc pirmā izsaukuma, kas saistīts ar nokritušu koku, VUGD bija saņēmis kopumā 11 izsaukumus. Pieci izsaukumi par vēja nogāztiem kokiem tika saņemti no Salaspils. Tur četri koki bija nogāzušies uz Daugavpils šosejas, trīs - Miera ielā, bet vēl vairāki lūstot uzkrituši uz elektrības vadiem Meža ielas apkārtnē.

Kā pastāstīja aculiecinieki, Salaspilī šodien plosījies ne tikai stiprs vējš, bet novērota arī krusa, kas nodarījusi postījumus dārzos.

Savukārt Rīgā nolūzuši koki vairākās vietās - Tvaika ielā, Dārziņu ielā, Jaunciema gatvē, vienā no Čiekurkalna šķērslīnijām, kā arī Dārziņu 39.līnijā, informēja Šembele.

TVNET lasītāja iesūtījusi fotogrāfijas pēc lietus no Pildas ielas Rīgā.

Foto: TVNET lasītaja foto
Foto: TVNET lasītaja foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu