Vējš turpinās pieņemties spēkā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdiena būs nedēļas vējainākā diena, brīžiem arī gaidāms lietus un gaiss kļūs nedaudz vēsāks.

Naktī uz trešdienu būs mainīgs mākoņu daudzums, vietām uzlīs. Pūtīs brāzmains dienvidrietumu vējš, tā ātrums brīžiem pastiprināsies līdz 11-16 metriem sekundē (m/s), Kurzemes rietumu piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē līdz 20-24 m/s, no rīta jūras krastā Ventspils pusē sasniedzot 25-26 m/s. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10..+15 grādiem.

Trešdien saule spīdēs maz un valsts lielākajā daļā īslaicīgi līs. Pūtīs spēcīgs dienvidrietumu vējš, pretvēja piekrastē saglabāsies brāzmas līdz 20-25 m/s, citviet valstī tā maksimālais ātrums brāzmās sasniegs 15-20 m/s. Gaisa temperatūra nebūs augstāka par +15..+18 grādiem.

Rīgā būs daudz mākoņu, starp kuriem uzspīdēs saule, dienā gaidāms arī neliels un īslaicīgs lietus. Dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 13 m/s, no rīta un dienā - līdz 16-18 m/s. Naktī galvaspilsētā gaidāmi +13 grādi, dienā gaisa temperatūra pakāpsies līdz +17 grādiem.

Otrdien stiprākais vējš pūš Kurzemē, kur dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās daudzviet sasniedz 15-20 m/s, bet jūras krastā atsevišķu brāzmu spēks pārsniedz 20 m/s, kas atbilst nelielai vētrai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu