Nākamnedēļ kļūs krietni aukstāks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nākamnedēļ ne tikai naktīs, bet arī dienās kļūs aukstāks, līdz ar to daudzviet varētu arī snigt, taču brāzmainais vējš joprojām saglabāsies, prognozē sinoptiķi.

Tuvākajās dienās laika apstākļus Latvijā noteiks Atlantijas ciklonu darbība, tādēļ saglabāsies vējains laiks - valdošie būs mēreni un mēreni stipri dienvidrietumu vēji, kas nākamās nedēļas sākumā un izskaņā piekrastes rajonos brāzmās sasniegs 20 līdz 24 metrus sekundē.

Ne tikai rīt, bet arī brīvdienās un nākamajā darba nedēļā debesis bieži klās mākoņi un gaidāmi nokrišņi. Ja brīvdienās un nedēļas sākumā galvenokārt gaidāms lietus, kas austrumu rajonos naktīs pāries slapja sniega veidā, tad jau nākamās nedēļas vidū varētu snigt teritorijas lielākajā daļā, vienīgi piekrastē, kur gaisa temperatūra būs augstāka, joprojām līs.

Gaisa temperatūra nakts stundās lielākoties būs 0, plus 7 grādu robežās, dienā gaiss iesils līdz plus 2, plus 8 grādiem, bet nākamas nedēļas sākumā naktīs, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra var noslīdēt līdz 0, mīnus 5 grādiem, savukārt dienā gaisa temperatūra nepārsniegs plus 5 grādu, taču vietām var arī nepakāpties augstāk par mīnus 1 grādu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu