Svētdien gaidāmi nokrišņi un brāzmains vējš

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdienas pievakarē Latvijā pastiprinās dienvidu vējš, un brāzmains vējš Latvijā saglabāsies līdz pirmdienai, turklāt brīžiem gaidāms arī lietus, vietām krusa un slapjš sniegs, dažviet nokrišņi būs stipri.

Tuvākajā diennaktī dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 12-17 metriem sekundē, pretvēja piekrastē - līdz 18-23 metriem sekundē.

Sestdienas vakarā Latviju no rietumiem sāks šķērsot plaša nokrišņu zona, līdz ar to naktī uz svētdienu visā valstī gaidāms lietus, vietām slapjš sniegs. Minimālā gaisa temperatūra būs 0..+4 grādi, jūras piekrastē gaiss iesils līdz +7 grādiem. Sestdienas vakarpusē un tuvākajā naktī ceļi vietām būs slideni.

Svētdien saule spīdēs maz, dienas gaitā valsts lielākajā daļā gaidāmi īslaicīgi nokrišņi. Stiprāko nokrišņu josla stiepsies no dienvidrietumiem, visvairāk skarot Kurzemi, bet lokāls stiprs lietus, krusa un slapjš sniegs gaidāms arī vietām citos reģionos. Maksimālā gaisa temperatūra būs +3..+7 grādi.

Rīgā gaidāms lielākoties mākoņains laiks, brīžiem būs nokrišņi - pārsvarā lietus. Dienvidu vējš brāzmās pūtīs līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra naktī +2..+3 grādi, dienā gaidāmi +5 grādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu