Latvijas austrumos spēcīgi snieg

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmdienas vēlā pēcpusdienā Latvijas galējos austrumos spēcīgi snieg un puteņo, vietām Vidzemē, Zemgales austrumos un Latgalē ir atkala jeb sasalstošs lietus. Savukārt valsts rietumu pusē, kur ilgstoši lija, nokrišņi beigušies un dažviet sabiezē migla, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra un uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» dati.

Gaisa temperatūra pēc pkst.15 bija no -2..-3 grādiem valsts austrumu pierobežā līdz +7 grādiem Liepājas apkaimē. Braukšana pa autoceļiem valsts austrumu daļā apledojuma un sniegputeņa dēļ ir apgrūtināta.

Tuvākajā naktī un otrdienas rītā valsts austrumos nedaudz līs, Latgalē - ilgstoši, prognozē sinoptiķi. Daudzviet valstī sabiezēs migla, austrumos tā gaidāma arī otrdien dienas laikā, redzamība vietām saruks līdz simts metriem.

Dienas gaitā starp mākoņiem daudzviet parādīsies saule, nokrišņu pārsvarā nebūs. Gaisa temperatūra naktī un dienā gaidāma 0..+6 grādu robežās, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem, dienvidrietumiem.

Rīgā naktī un priekšpusdienā iespējama migla, vēlāk uzspīdēs saule, nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs neliels dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra būs +3..+4 grādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu