Jaunnedēļ temperatūra var pakāpties līdz nullei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Brīvdienās sals Latvijā pieņemsies spēkā, bet sākot no 8.februāra laika apstākļi var mainīties - atsevišķas dienās nedaudz īslaicīgi snigs un kļūs par pāris grādiem siltāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ne tikai sestdien, bet arī svētdien naktī un rīta pusē gaisa temperatūra pazeminās līdz mīnus 25, mīnus 30 grādiem, bet austrumu rajonos tā pazemināsies līdz mīnus 33 grādiem.

Arī Rīgā gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 25, mīnus 26 grādiem, vien Kurzemes piekrastes rajonos gaisa temperatūra būs mazliet augstāka.

No otrdienas gan naktī, gan dienā kļūs par pāris grādiem siltāk. Naktīs gaisa temperatūra jau būs mīnus 14, mīnus 20 grādu robežās, bet dienas laikā gaisa temperatūra būs mīnus 6, mīnus 11 grādi.

Nākamās nedēļas izskaņā jau kļūs vēl siltāks, jo piektdien dienā gaisa temperatūra nebūs zemāka par mīnus 7 grādiem, bet jūras piekrastē termometra stabiņš var pakāpties līdz pat nullei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu