Stiprajā vējā medicīnas centra «Elite» jumts uzkrīt automašīnām

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdienas pievakarē stiprais vējš kādai ēkai Imantā, Anniņmuižas bulvārī 85, norāvis skārda jumtu 300 kvadrātmetru platībā, pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Šembele.

Medicīnas centra «Elite» ēkai Imantā stiprā vēja dēļ norauta jumta apmales daļa ar izkārtnēm. Patlaban ir izsaukta remontbrigāde un, visticamāk, apmale jau rīt būšot salabota.

Uz notikuma vietu devušies arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki. Saskaņā ar sākotnējo informāciju ēkai Anniņmuižas bulvārī ir norauts skārda jumts apmēram 300 kvadrātmetru platībā, kas uzkritis uz lejā novietotajām automašīnām.

Notikuma vietā patlaban strādā viena VUGD autocisterna, un turp nosūtīta arī speciālā tehnika, kas paredzēta smagu priekšmetu pārvietošanai.

Tikmēr medicīnas centra «Elite» pacientu un personāla drošība netiek apdraudēta, bet iespējamos zaudējumus vēl esot pāragri rēķināt, sacīja Barvida.

Jau ziņots, ka «Elite» nodarbina 220 cilvēkus - 105 ārstus un 61 medmāsu. Centra kopējā platība ir 7063 kvadrātmetri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu