Gaisa temperatūra dažviet noslīdējusi zem -20 (8)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flick.com/Seymour

Trešdienas rītā teju visā Latvijā ir aukstāks par -10 grādiem un daudzviet valsts austrumu un centrālajā daļā gaisa temperatūra noslīdējusi zem -15 grādiem, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Visaukstāk Vidzemē

Zemākā gaisa temperatūra reģistrēta Vidzemes augstienē, kur Amatas novadā sals vietām pārsniedzis 20 grādu. Līdz -17..-19 grādiem temperatūra pazeminājusies Ainažu, Cēsu, Daugavpils, Madonas, Rēzeknes, Valkas un Zosēnu apkaimē. Savukārt Rietumlatvijā pārsvarā ir -10..-12 grādu.

Debesis virs Latvijas pārsvarā skaidras, klejo vien atsevišķi nelieli mākoņi, nokrišņu nav. Valsts lielākajā daļā ir bezvējš.

Rīgā skaidrs laiks

Rīgā skaidrs laiks, pūš lēns mainīga virziena vējš, gaisa temperatūra pilsētas centrā pazeminājusies līdz -9 grādiem, lidostā «Rīga» - līdz -13 grādiem, netālu uz austrumiem no galvaspilsētas, tostarp Garkalnes apkaimē, - līdz pat -16..-17 grādiem.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +0,4 grādiem Pāvilostā līdz -5,8 grādiem Daugavpils pievārtē.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu