Šodien būs vēl siltāks laiks (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien Latvijā brīžiem spīdēs saule, kas gaisu sasildīs līdz +14..+18 grādiem.

Vietām - galvenokārt vakarpusē Kurzemē - īslaicīgi līs.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, Kurzemes rietumu piekrastē tas pastiprināsies, brāzmās sasniedzot 12-15 metru sekundē.

Rīgā, izklīstot miglai, brīžiem gaidāma saule, pūtīs mērens dienvidu vējš,

gaiss iesils līdz +18 grādiem.

No rietumiem tuvojas ciklons, kas nākamajā diennaktī nesīs lietu un stipras vēja brāzmas, tostarp vietām īslaicīgu vētru.

Daudzviet Latvijā atkal ir migla

Ceturtdienas rītā daudzviet Latvijā ir migla, sešos rītā sliktākā redzamība, 300-600 metru, konstatēta uz ceļiem Dobeles, Tukuma, Talsu un Saldus apkaimē, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» dati.

Debesis ir pārsvarā apmākušās, valsts austrumu pierobežā vietām vēl līst. Visā Latvijā pūš lēns vējš un gaisa temperatūra ir +8..+11 grādu.

Rīgā apmācies laiks, no rīta vēl var veidoties migla. Pūš dienvidu vējš ar ātrumu 2-4 metri sekundē, gaisa temperatūra +11 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +10,1 grāda Alūksnē līdz +17,5 grādiem Ventspilī, citviet Eiropā - no -1 grāda Alpu virsotnēs līdz +33 grādiem Grieķijā un Kiprā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu