Vētra izgāž sienu lielveikalam «Alfa» (94)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Spēcīgās vēja brāzmas šorīt izgāzušas Rīgā esošā tirdzniecības parka «Alfa» fasādes fragmentu. Negadījumā cietušo nav, sarunā ar TVNET apstiprināja lielveikala pārvaldītāja «Linstow Center Management» pārstāve Evija Ansonska.

(Ziņa papildināta ar t/p «Alfa» komentāru.)

Kā liecina sociālajos tīklos publicētā informācija un fotomateriāli, nelaimes gadījums, kas apdraudēja arī vairāku garāmgājēju dzīvības, noticis ap plkst. 9:45 rītā pie tirdzniecības centra A ieejas.

«Mēs piestājām pie lielveikala «Alfa» ar auto. Pēkšņi sāka pūst spēcīgs vējš, pat mašīnā sēžot jutām vēja brāzmas. Tikpat pēkšņi veikala siena vienkārši nogāzās, es pat nepaspēju noreaģēt, tas notika tik ātri. Bija baisi,» sociālajā tīklā Facebook raksta notikuma aculieciniece Elīna Muradova.

TVNET sazinājās ar tirdzniecības parka pārvaldītāja «Linstow» sabiedrisko attiecību pārstāvi Eviju Ansonsku, kura norādīja, ka šajā nelaimes gadījumā cietušo nav un patlaban bojājuma sekas tiek novērstas.

Vētrā pamatīgi cietusī fasāde gan nav ietekmējusi lielveikala darbību, un uz laiku slēgts ir tikai viens veikals, «Camel Active», kas atradies pie norautās sienas.

Ansonska gan norādīja, ka pagaidām nav zināms, cik ilgu laiku prasīs vētras seku novēršana, arī materiālie zaudējumi pagaidām nav aprēķināti.

Komentāri (94)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu