Lietu vietām nomainījis sniegs (54)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdienas pēcpusdienā vietām Ziemeļkurzemē un šur tur arī Vidzemē lietus pārgājis sniegā. Aculiecinieki vēsta par slapju sniegu Stendē un Talsos.

Ja esi pamanījis pirmo sniegu, dalies ar citiem un atsūti novērojumus un bildes uz TVNET!

Saskaņā ar uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» datiem gaisa temperatūra šajā apkaimē pazeminājusies līdz +1 grādam, bet apledojums uz ceļiem vēl neveidojas. Arī Smiltenes apkaimē gaiss atdzisis līdz +1 grādam.

Jau ziņots, ka saskaņā ar sinoptiķu prognozēm ceturtdienas vakarā vietām sāks apledot ceļi. Piektdienas rītā jau daudzi ceļi būs apledojuši un apsniguši.

Pirmās sniegpārslas šoruden Latvijā tika manītas 23.oktobrī Ziemeļvidzemē. Pērn pirmais sniegs, kā arī pirmā nelielā sniega kārtiņa Latvijā uzsniga 12.novembra vakarā valsts austrumos. 2010.gadā pirmais sniegs tika manīts 12.oktobrī, arī 2009.gadā pirmais sniegs bija 12.oktobrī, kad Vidzemes augstienē zem 11 centimetru biezas sniega kārtas lūza koki.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu