Svētdienas rītā iespējams desmit grādu sals (46)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Brīvdienās vējš Latvijā norims un palaikam spīdēs saule, svētdien naktī un no rīta sals vietām var sasniegt desmit grādu.

Naktī uz sestdienu pūtīs brāzmains rietumu, dienvidrietumu vējš, pretvēja piekrastē tā ātrums brāzmās vēl var sasniegt 20-25 metrus sekundē, vējš visvairāk plosīsies Ziemeļvidzemes piekrastē. Sestdienas rītā vējš norims, un lēns vējš saglabāsies arī svētdien.

Sestdienas naktī vietām snigs un putinās, dažviet Vidzemē gaidāms stiprs sniegputenis. Sestdien dienā, kā arī svētdien Latvijas lielākajā daļā nokrišņu nebūs, lietus un sniegs gaidāms vietām piekrastē.

Gaisa temperatūra sestdien paaugstināsies no +2..-4 grādiem rītā līdz +1..+6 grādiem pēcpusdienā, savukārt svētdien no rīta gaidāms -2..-10 grādu sals, dienas gaitā temperatūra paaugstināsies līdz +1..+6 grādiem. Svētdien naktī un no rīta vietām veidosies migla un sarma.

Vēss laiks saglabāsies arī nākamās nedēļas sākumā.

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu