Gaisa temperatūra Latvijā no -7 līdz +7 grādiem (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Novembris Latvijā noslēdzas ar krasi atšķirīgiem laikapstākļiem - daudzviet Vidzemē ir dziļš sniegs un gaisa temperatūra Alūksnē pazeminājusies līdz -7 grādiem, bet Daugavpilī gaisa temperatūra piektdien sasniedza +7 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Teju visā valstī saglabājas apmācies un vietām miglains laiks, daudzviet nedaudz līst vai snieg, valsts ziemeļaustrumu daļā pastiprinās apledojums. Ledus kārta, kas izveidojusies Vidzemē un Latgales ziemeļos, saglabāsies arī visu nākamo nedēļu, liecina pašreizējās prognozes.

Sestdien Latvijā būs mākoņains laiks, kas brīžiem skaidrosies. Daudzviet gaidāms īslaicīgs sniegs un slapjš sniegs, naktī vietām būs migla. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī un no rīta būs 0..-5 grādi, Vidzemes ziemeļos līdz -8 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra sestdien būs -2..+2 grādi, nedaudz vēsāks laiks saglabāsies Ziemeļvidzemē.

Sestdien Rīgā mākoņu brīžiem kļūs mazāk, iespējams neliels īslaicīgs sniegs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš. Naktī gaidāmi -2 grādi, dienā gaiss iesils līdz +1 grādam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu