Snigšana Ventspilī nav rimusi; ceturtdien vietām uzspīdēs saule (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ventspilī un apkaimē kopš agra rīta stipri snieg, izveidojot jūras piekrastei neierasti dziļu sniega kārtu. Tomēr decembra sniega segas rekords, visticamāk, netiks pārspēts, jo 1980.gada 7.decembrī Ventspilī bija pat 48 centimetrus augsta sniega sega, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Tuvākajā diennaktī vietām Latvijā nedaudz īslaicīgi snigs, stiprāk snigs naktī vietām Kurzemē. Debesis klās mākoņi, bet dienā, sākot no valsts dienvidrietumiem, tie daudzviet izklīdīs, valsts rietumu un centrālajā daļā ļaujot uzspīdēt saulei.

Pūtīs lēns līdz mērens vējš no dienvidu puses. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz 0..-5 grādiem, dienā gaiss iesils līdz -2..+2 grādiem.

Rīgā naktī uz priekšpusdienā iespējams neliels īslaicīgs sniegs, dienā gaidāma debesu skaidrošanās. Pūtīs nestiprs dienvidu vējš un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu