Daļu Rīgas, tostarp lidostu, skārusi spēcīga snigšana (24)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien galvaspilsētu sasnieguši no Rīgas jūras līča nākoši sniega mākoņi, kas vietām nes ļoti stipru snigšanu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Stipri snieg šaurā joslā, tādēļ ne visā galvaspilsētā, līdz šim vairāk snidzis pilsētas rietumos. Snigšana skārusi arī starptautisko lidostu «Rīga», kur plkst.10.20 redzamība bija samazinājusies līdz 500 metriem.

Stipra snigšana tiek prognozēta lielu dienas daļu, tādēļ var kavēties gaisa satiksme, kā arī pilsētas sabiedriskā transporta kustība.

Plaša nokrišņu zona nelielu līdz mērenu sniegu nes daudzviet Latvijas austrumu un centrālajā daļā. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozē, ka vietām valstī - galvenokārt centrālajos novados - sniega segas biezums līdz vakaram palielināsies par 6-8 centimetriem.

Piektdienas rītā Rīgā bija vidēji trīs centimetrus plāna sniega sega, Latvijas lielāko daļu tobrīd sedza 4-12 centimetru biezs sniegs, bet daudzviet Vidzemē, Latgales ziemeļos un Kurzemes piekrastē bija līdz 15-25, Alūksnē - līdz 27 centimetriem dziļš sniegs.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu