Sestdien spīdēs saule, Latgalē saglabāsies stiprs vējš

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdien laikapstākļu izmaiņas nav gaidāmas - valsts lielākajā daļā būs saulains laiks ar dzestru ziemeļu vēju, kas visstiprāk joprojām pūtīs Latgalē.

Latgales pierobežas novados gaidāms sniegputenis. Vairāk mākoņu saglabāsies visā Latgalē un arī Vidzemes austrumos.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz -7..-14 grādiem, dienā tā pakāpsies līdz +1..-3 grādiem. Ziemeļu vēja ātrums brāzmās sasniegs 8-13 metru sekundē, Latgalē - 18 metru sekundē.

Rīgā sestdiena būs kārtējā saulainā diena. Ziemeļu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 12 metriem sekundē; gaiss atdzisīs līdz -10 grādiem naktī un sasils līdz -2 grādiem dienā.

Piektdien plkst.14 gaisa temperatūra Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,6 grādiem Liepājā līdz -6,8 grādiem Rēzeknē, kur ziemeļaustrumu vēja ātrums brāzmās tobrīd sasniedza 15 metru sekundē, piektdienas vakarā Latgales dienvidos gaidāmas brāzmas līdz 19 metriem sekundē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu