Līdz maija sākumam būs mainīgi laikapstākļi, brīžiem stipri līs (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tuvākajās divās nedēļās Latvijā būs mainīgi laikapstākļi, brīžiem gaidāms stiprs lietus, liecina «Global Forecast System» prognoze.

Nakts uz ceturtdienu būs lietaina, dienā spīdēs saule un atkal pūtīs nepatīkams rietumu, ziemeļrietumu vējš, tā ātrums brāzmās valsts austrumos sasniegs 19 metru sekundē. Savukārt piektdien no rīta un dienā vairāku stundu garumā visā valstī gaidāms pamatīgs lietus, gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz -1..+4 grādiem, diena valsts lielākajā daļā nebūs siltāka par +10 grādiem.

Vēl nav iespējams precīzi prognozēt sestdien, Lielās talkas dienā, gaidāmos laikapstākļus. Saskaņā ar pašreizējo prognozi valsts dienvidaustrumos spēcīgi līs, citviet būtiski nokrišņi nav gaidāmi, pūtīs neliels ziemeļu vējš un gaisa temperatūra nepārsniegs +7..+12 grādu.

Svētdiena varētu būt visai saulaina, naktī gaidāma salna. Nākamnedēļ Latvijas tuvumā būs gan aukstas, gan karstas gaisa masas. Atbilstoši šī brīža prognozei Polijā un Baltkrievijā gaiss sakarsīs līdz +30 grādiem, bet Latvijā iespējams stiprs lietus un par 20 grādiem zemāka gaisa temperatūra.

Prognozes tiks precizētas piektdienas, 26.aprīļa, rītā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu