Turpinās līt; trešdiena varētu paiet bez nokrišņiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdienas pēcpusdienā visos Latvijas reģionos daudzviet līst. Šīs nakts pirmajā pusē atsevišķos rajonos gaidāms pērkona negaiss ar stiprām lietusgāzēm, dažviet iespējama arī krusa un lielas vēja brāzmas, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Tuvākajās stundās - līdz 21.maija vakaram - lietusgāzes pieņemsies spēkā un vērsīsies plašumā. Vietām valstī, galvenokārt Vidzemē un Ziemeļkurzemē, tās turpināsies līdz naktij, kad, sākot no valsts dienvidiem, debesis skaidrosies. Trešdien saule mīsies ar mākoņiem, lielākie no tiem galvenokārt vakara stundās vietām nesīs īslaicīgu lietu un pērkona negaisu.

Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem un dienvidiem. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +8..+13 grādiem, dienā gaiss iesils līdz +18..+23 grādiem.

Rīgā otrdien vēl gaidāmas pērkona lietusgāzes, savukārt trešdiena varētu paiet bez nokrišņiem, saule mīsies ar mākoņiem un pūtīs maigs dienvidu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies aptuveni līdz +10 grādiem, trešdienas pēcpusdienā būs +22 grādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu