Stiprā lietus dēļ vairākās vietās Rīgā applūdušas brauktuves (90)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Stiprā lietus dēļ vairākās vietās Rīgā applūdušas brauktuves, savukārt Bukultu ielā vairākām pārplūdušām akām ūdens nocēlis vākus. TVNET lasītāji savukārt vēstīja, ka Pētersalas ielā un Ganību dambī pēc lietusgāzēm tramvaja satiksme bija paralizēta. Pa Pētersalas ielu visi pastaigājās kā pludmalē - basām kājām!

Autovadītāji ziņojuši, ka pilsētā applūdusi Pērnavas iela pie K.Barona ielas un A.Čaka ielas krustojumiem, Miera iela pie šokolādes fabrikas «Laima», applūdusi arī Duntes iela pie Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas, kā arī Viestura prospekts pie bērnudārza un poliklīnikas virzienā uz Vecmīlgrāvi, uzzināja Rīgas domes Satiksmes departamenta Satiksmes vadības centrā.

Lietus appludinājis Ropažu ielu pie G.Zemgala gatves, kā arī Biķernieku ielas un Kastrānes ielas brauktuvi.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē informēja, ka plkst.17.50 applūdusi arī Tvaika ielas brauktuve posmā no Lāpstu ielas līdz Zāģeru ielai. Šajā vietā esot apgrūtināta satiksme abos virzienos.

Sociālajos tīklos pieejamā informācija liecina, ka ievērojams ūdens apjoms uzkrājies arī uz Brīvības ielas pie tirdzniecības centra «Domina».

Uz applūdušajām vietām, par kurām autovadītāji ziņojuši, Satiksmes vadības centrs nosūtījis ūdens atsūknēšanas tehniku.

Komentāri (90)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu