Brīvdienās būs lielākas cerības uz saules parādīšanos (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē, kad daudzi Latvijas iedzīvotāji plāno baudīt zelta rudeni, ir cerība uz periodisku mākoņu izklīšanu, liecina «Global Forecast System» prognoze.

Nedēļas nogalē pastiprināsies anticiklona ietekme, līdz ar to paaugstināsies atmosfēras spiediens un pūtīs lēns mainīga virziena vējš. Diennakts tumšajā laikā, mākoņiem izklīstot un gaisam atdziestot, var veidoties bieza un noturīga migla. Nokrišņi nav gaidāmi, vienīgi mākoņu segas saglabāšanās gadījumā iespējams neliels smidzinošs lietus.

Gaisa temperatūra brīvdienās nedaudz pazemināsies - saullēktā gaiss atdzisīs līdz +1..+7 grādiem, pēcpusdienā tas iesils līdz +11..+15 grādiem. Ja saglabāsies mākoņains laiks, naktis būs nedaudz siltākas, pēcpusdienas - vēsākas.

Saskaņā ar pašreizējo prognozi nākamās nedēļas vidū Latviju sasniegs aukstas gaisa masas no Arktikas, brīžiem iespējams lietus, sniegs un apledojums uz ceļiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu