Naktī daudzviet veidosies migla

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvākajā naktī un otrdienas rītā daudzviet Latvijā veidosies migla, kas vēlāk no rīta izklīdīs, bet dažviet piekrastē saglabāsies līdz pēcpusdienai.

Redzamība vietām saruks līdz simts metriem. Nakts paies pārsvarā bez nokrišņiem, gaisa temperatūra pazemināsies līdz -1..+3 grādiem, Vidzemes augstienē - līdz -3 grādiem. Vēja tikpat kā nebūs.

Dienā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, vietām īslaicīgi līs, lokāli gaidāmas arī stiprākas lietusgāzes un krusa, iespējams pērkona negaiss. Pūtīs ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, kas dienas otrajā pusē Kurzemē brāzmās pastiprināsies līdz 13-17 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra otrdienas pēcpusdienā paaugstināsies līdz +9..+12 grādiem, piekrastē un Zilupes apkaimē - līdz +5..+8 grādiem.

Rīgā otrdienas naktī un priekšpusdienā var veidoties migla, nokrišņi nav gaidāmi. Iegriezīsies lēns ziemeļrietumu vējš, dienas otrajā pusē tas pastiprināsies. Naktī gaidāmi +2 grādi, pēcpusdienā gaiss iesils līdz +8 grādiem, pilsētas ziemeļos - līdz +5 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu