Latvijas Dzelzceļš aktīvi iesaistās Latvijas uzkopšanas pasākumos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, jau piecpadsmito gadu pēc kārtas, «Latvijas dzelzceļa» darbinieki pulcējās uz Vispārējo dzelzceļa talku, kuras laikā Rīgas reģionā vien tika sakoptas 25 dzelzceļa un tam piegulošās teritorijas. Kopumā uzkopšanas darbos piedalījās vairāk nekā 500 dzelzceļa darbinieku, sakopta 36 hektāru liela platība. Atkritumu savākšanai un izvešanai iesaistītas 11 kravas automašīnu vienības.

«Aprīlis LDz jau tradicionāli tiek dēvēts par Spodrības mēnesi, kura laikā visā Latvijas teritorijā darbinieki uzkopj ne tikai staciju teritorijas un dzelzceļa nodalījuma joslas, bet arī citus objektus. Mums ir svarīgi, lai vide, kurā dzīvojam ir sakārtota, tīra un droša, tāpēc arī gadu no gada pie tā strādājam un turpināsim strādāt,» atzīst LDz viceprezidents Edvīns Bērziņš.

Foto: Publicitātes foto

Dzelzceļa talku rīkošanu 1999. gadā uzsāka Latvijas Dzelzceļnieku biedrība, no kuras šo iniciatīvu pārņēma LDz. Jau astoto gadu LDz organizē dzelzceļa sakopšanas talku dienu ātrāk pirms Vislatvijas sakopšanas talkas, lai LDz darbinieki varētu nākamajā dienā piedalīties arī Lielajā talkā.

Foto: Publicitātes foto

LDz atbalsta «Lielās talkas» galveno ideju par tīru un sakoptu Latviju, tāpēc šogad aktīvi iesaistās ne tikai fiziskajos sakopšanas darbos, bet arī, kļūstot par oficiālo atbalstītāju, palīdz šo ideju popularizēt vēl vairāk.

"Latvijas Dzelzceļa" darbinieki lūdz atsaukties attēlā redzamo automašīnas numura zīmju īpašnieku
"Latvijas Dzelzceļa" darbinieki lūdz atsaukties attēlā redzamo automašīnas numura zīmju īpašnieku Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu