Iedzīvotāji ziņo: Vietām sniegs, krusa un pūš stiprs vējš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzviet Latvijā šodien bijusi krusa, kā arī kritušas sniega pārslas, liecina aģentūras LETA novērojumi Vidzemē un Kurzemē, kā arī cilvēku ieraksti sociālajos tīklos.

Latvijas vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā aģentūrai LETA norādīja, ka viņu rīcībā nav informācijas par krusu un sniegu Latvijā, taču apliecināja, ka Igaunijā vakarnakt novērots sniegs.

Jau ziņots, ka tuvāko dienu laikā lielākajā Latvijas teritorijas daļā būs mākoņains laiks ar nelielu īslaicīgu lietu, kā arī salnām vakaros un naktīs.

Sestdien, 3.maijā, Latvijā būs mainīgs mākoņu daudzums, vietām neliels, īslaicīgs lietus, ar rietumu puses vēju no trīs līdz septiņiem metriem sekundē (m/s), vietām brāzmās līdz 13 m/s.

Nakts laikā daudzviet gaidāmas salnas no 0 līdz mīnus 4 grādiem, vietām piekrastē minimālā gaisa temperatūra nebūs zemāka par +1 līdz +2 grādiem, bet maksimālā gaisa temperatūra būs +8 līdz +13 grādi.

Savukārt svētdien, 4.maijā, Latvijā būs mākoņains laiks, brīžiem skaidrosies, bet naktī ziemeļrietumu rajonos un dienā teritorijas lielākajā daļā pa laikam būs novērojams neliels lietus.

Dienvidu puses vējš no rīta un dienā, sākot no jūras piekrastes, pakāpeniski pāries rietumu, ziemeļrietumu vējā ar ātrumu 3-8 m/s, dienā brāzmās līdz 13 m/s.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +1 līdz +6 grādi, vietām, galvenokārt austrumu rajonos, būs salnas no 0 līdz mīnus 2 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu