Vietām reģistrēts -4 grādu sals (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šorīt Latvijā gaisa temperatūra pazeminājusies zem mīnus 4 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Rucavā gaisa temperatūra pazeminājusies līdz mīnus 4,4 grādiem, Stendē līdz mīnus 4,1 grādam, Daugavpilī un Jelgavā līdz mīnus 3,8, Liepājā līdz mīnus 3,3, bet Pāvilostā līdz mīnus 3,1 grādam.

Arī daudzviet citur Latvijā bijis neliels sals.

Kā prognozē sinoptiķi, šodien Latvijā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, vietām iespējams neliels īslaicīgs lietus. Pūtīs rietumu puses vējš ar ātrumu 3-7 metri sekundē, brāzmās sasniedzot ātrumu 13 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra Latvijā būs plus 8, plus 13 grādi.

Jau ziņots, ka turpmākajās dienās Latvijā gaidāms vēss laiks un salnas, bet siltuma atgriešanos sinoptiķi sola nākamās nedēļas izskaņā, kad no dienvidiem atkal ieplūdīs siltās gaisa masas. Tās gan nesīs līdzi arī lietus mākoņus, vietām iespējams arī pērkona negaiss. Gaiss dienās iesils līdz plus 20 grādiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu