Kurzemē atkal reģistrēti +7 grādi, dažviet Vidzemē uzlijis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Naktī uz sestdienu, līdzīgi kā diennakti iepriekš, zemākā gaisa temperatūra Latvijā bija +7 grādi Kurzemē, šoreiz tie reģistrēti Ventspils lidostā, citviet reģionā gaiss atdzisa līdz +9..+12 grādiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Valsts centrālajā un austrumu daļā minimālā gaisa temperatūra pārsvarā bija +13..+16 grādu. Sagaidāms, ka deviņos rītā visā valstī būs +18..+21 grāds.

Sestdienas rītā vietām izklīst migla, valsts lielākajā spīd saule, vairāk mākoņu ir Austrumlatvijā. Dažviet Vidzemē naktī un no rīta ir uzlijis. Vidzemes augstienes ziemeļos lietus mākoņi saglabājas kopš piektdienas pievakares.

Pūš viegls vējš, galvenokārt no ziemeļiem, daudzviet ir bezvējš.

Rīgā neliels mākoņu daudzums, pūš lēns ziemeļrietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī un no rīta galvaspilsētā nenoslīdēja zemāk par +16..+17 grādiem.

Arī Salacgrīvā neliels mākoņu daudzums, pūš viegls ziemeļaustrumu vējš, gaisa temperatūra sešos rītā bija +14 grādu, ūdens temperatūra +19 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +20,6 grādiem Liepājā līdz +27,0 grādiem Madonā.

18.jūlija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +39 grādi Krievijas dienvidos un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu bija +2..+4 grādi dažviet Alpu kalnos un Krievijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu