Šonedēļ gaisa temperatūra sasniegs +30 grādu atzīmi (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šonedēļ Latvijā gaidāms sauss un saulains laiks un gaisa temperatūra atsevišķas dienas var sasniegt pat + 30 grādu atzīmi, zināja teikt Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Latvija šonedēļ atradīsies anticiklona ietekmē, tāpēc mākoņu būs maz un nokrišņi pārsvarā nav gaidāmi, prognozē meteorologi.

Nedēļas sākumā gaisa temperatūra naktīs būs +13, +18 grādu robežās, bet dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz+23, +28 grādu atzīmei. Nedēļas nogalē gaiss sakarsīs vēl vairāk - nakts stundās nebūs vēsāks par +15, +19 grādiem, bet dienā, spīdot saulei, gaiss sakarsīs līdz +25, +30 grādiem.

Nākamās nedēļas sākuma jau ir gaidāmas izmaiņas laika apstākļos - Latvijai pietuvosies zema spiediena ieplaka, tāpēc ir gaidāmas pērkona lietusgāzes, un arī gaisa temperatūra pazemināsies.

Ūdens temperatūra šonedēļ būs augsta - upēs tā būs +19, +24 grādu robežās, jūras līča un līča piekrastē - ap +15, +20 grādiem. Bet līča Kurzemes piekrastē būs par pāris grādiem siltāks.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu