Piektdienas rītā skaidrs laiks

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Piektdienas rītā Latvijas debesis ir skaidras, atsevišķās vietās izklīst migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra rīta agrumā +12..+17 grādu, dažviet Kurzemē, Jūrmalā un Rīgā nekļuva vēsāks par +18 grādiem. Piecos rītā gaisa temperatūra Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) novērojumu tīklā bija no +12 grādiem Daugavpils lidostā līdz +18,9 grādiem Liepājā un +20,5 grādiem Rīgas centrā.

Deviņos rītā gaiss būs sasilis līdz +20..+25 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Ir bezvējš vai pūš viegls vējš, galvenokārt no austrumiem, ziemeļaustrumiem.

Rīgā skaidrs laiks, pūš viegls austrumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra no rīta +16..+19 grādu, pilsētas centrā vietām +20 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +21,9 grādiem Ventspils ostā (lidostā +27 grādi) līdz +30,6 grādiem Rūjienā un +31,4 grādiem Ogres novada Lielpečos.

Jau ziņots, ka Kolkā un Rūjienā tika pārspēts 24.jūlija karstuma rekords.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā ceturtdien bija +37..+38 grādi Spānijā un Kiprā. Somijā, Zviedrijā un Norvēģijā gaiss vietām sakarsa līdz +32..+34 grādiem. Zemākā gaisa temperatūra piektdienas rītā ir -2..-3 grādi augstākajās Alpu virsotnēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu