Nāksies labot pamatīgi izskaloto ceļu starp Siguldu un Turaidu (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/@valdisjanovs

Vakardienas spēcīgās lietusgāzes ir izveidojušas ievērojamus izskalojumus uz ceļa no Siguldas centra līdz Turaidai - tur vairākos posmos ir izskalota ceļa nomale, bet vienā posmā izskalojumi ir skāruši arī asfalta segumu.

Kā informēja ceļu uzturētāji «Latvijas valsts ceļi», bojātās brauktuves malas ir norobežotas. No šodienas šajā posmā notiks remonti, kuru dēļ, iespējams, tiks ierobežota satiksme. Darbu laikā brauktuve tiks sašaurināta un uz ceļa darbosies satiksmes regulētājs. Darbus veiks VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs».

Vakar sociālajos tīklos ievietotajās fotogrāfijās bija redzams, ka Siguldā pāri ceļam, kas atrodas pie tilta pār Gauju, plūst liels daudzums ūdens un vienā ceļa malā izveidojies izskalojums.

Siguldas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Kondratenko apstiprināja, ka šāds izskalojums stiprā lietus rezultātā ir izveidojies. Ceļš gan esot izbraucams, taču autovadītājiem ir jāievēro piesardzība.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu