Tuvākajās dienās gaisa temperatūra nedaudz pazemināsies

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien Latviju sasniegs aukstā atmosfēras fronte, kas atnesīs kārtējās pērkona lietusgāzes un nedaudz vēsāku laiku, bet svētdien, 3.augustā, strauji kļūs karstāks, prognozē «Global Forecast System».

Jūlija pēdējā dienā daudzviet valstī gaidāms lietus un pērkona negaiss, tostarp vietām stipras lietusgāzes un vēja brāzmas, iespējama arī krusa. Naktī uz piektdienu pērkona lietusgāzes gaidāmas valsts austrumu daļā; piektdiena Latgalē varētu būt apmākusies, īslaicīgs lietus iespējams arī vietām citviet valstī, kur saule mīsies ar mākoņiem.

Gaisa temperatūra ceturtdien paaugstināsies līdz +24..+29 grādiem, valsts austrumos vēl iespējams +31 grāds; maksimālā gaisa temperatūra piektdien būs +22..+27 grādi. Naktī uz sestdienu gaiss atdzisīs līdz +11..+17 grādiem.

Sestdien Latviju šķērsos siltā atmosfēras fronte, tādēļ būs daudz mākoņu, vietām līs, iespējams pērkona negaiss, un gaisa temperatūra saglabāsies zem +30 grādiem. Savukārt svētdien un pirmdien gaidāms sauss un saulains laiks, ar svelmi līdz +35 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu