Svētdien būs mazāk nokrišņu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien Latvijā brīžiem spīd saule un valsts lielākajā daļā brīžiem līst, vietām stipri un pērkona dārdu pavadībā. Līdzīgi laikapstākļi gaidāmi arī svētdien, nokrišņu būs mazāk un dienā pūtīs brāzmaināks vējš, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz svētdienu dažviet Kurzemē un Vidzemes ziemeļrietumos gaidāms stiprs lietus, kā arī pērkona negaiss, bet valsts lielākajā daļā nakts aizritēs bez nokrišņiem. Pūtīs neliels dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10..+13 grādiem, pretvēja piekrastē - līdz +16 grādiem.

Dienā saule mīsies ar mākoņiem, vietām valstī gaidāms īslaicīgs lietus, arī pērkona lietusgāzes. Rietumu, dienvidrietumu vējš pūtīs ar brāzmām 8-13 metru sekundē, gaiss sasils līdz +19..+22 grādiem.

Rīgā svētdien būs mazāk mākoņu, tomēr iespējams īslaicīgs lietus. Dienvidrietumu vējš dienā pastiprināsies brāzmās līdz desmit metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +13 grādu, dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +22 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu