Pirmdienas rītā bez būtiskiem nokrišņiem, vējainākais laiks Liepājā (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdienas rītā Latvijā ir daļēji apmācies laiks, būtisku nokrišņu nav - nedaudz pilina vietām Kurzemes rietumu piekrastē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns līdz mērens dienvidu vējš, stiprāks tas ir piekrastē. Līdz šim lielākās vēja brāzmas reģistrētas Liepājā, kur «Latvenergo» meteostacijā to ātrums sasniedzis 16 metru sekundē.

Gaisa temperatūra +10..+14 grādu, vietām piekrastē +16..+18 grādu.

Zemākā gaisa temperatūra naktī bija +9 grādi Madonas un Rēzeknes apkaimē.

Rīgā mākoņi daļēji klāj debesis, pūš dienvidu vējš ar brāzmām līdz astoņiem metriem sekundē, gaisa temperatūra +13 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +18,0 grādiem Kolkā līdz +22,4 grādiem Bauskā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 17.augustā bija +38..+40 grādu Spānijā, Krievijas dienvidos un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra pirmdienas rītā ir 0..-2 grādi augstākajos kalnos Centrāleiropā un Norvēģijā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu