Gaisa temperatūra Madonā pazeminājusies līdz +6 grādiem (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdienas rītā Madonā gaiss atdzisis līdz +6 grādiem, citviet Latvijas austrumu daļā - līdz +8..+10 grādiem, pārējā valstī - līdz +10..+13 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Tā ir zemākā gaisa temperatūra Latvijā kopš jūnija.

Mākoņi daļēji klāj debesis, Austrumlatvijā ir pārsvarā skaidrs laiks. Kurzemē pie jūras ir kārtējās lietusgāzes, naktī Ziemeļkurzemē bija intensīvas lietusgāzes un pērkona negaiss.

Pūš viegls līdz mērens dienvidu vējš, tuvākajās stundās tas no jauna pastiprināsies.

Rīgā mainīgs mākoņu daudzums, pūš dienvidu, dienvidaustrumu vējš ar brāzmām līdz astoņiem metriem sekundē, gaisa temperatūra +12..+13 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +17,0 grādiem Kolkā līdz +21,0 grādam Bauskā. Stiprākās vēja brāzmas bija 18 metru sekundē Ventspilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 19.augustā bija +40 grādu Krievijas galējos dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra trešdienas rītā ir -5 grādi Šveices augstākajos kalnos.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu