Atvasara Latvijā turpināsies (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nākamajā nedēļā laikapstākļi Latvijā būs līdzīgi tiem, kādi bija šajā nedēļā - atvasara turpināsies un atsevišķās dienās gaiss iesils līdz plus 25 grādiem, uzzinājām Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sausas, saulainas un siltas būs arī šīs brīvdienas. Mākoņu daudzums gan būs lielāks nekā darba nedēļas laikā, tomēr dienas laikā termometra stabiņš pakāpsies līdz plus 19, plus 24 grādu atzīmei. Nakts stundās vietām gaidāma migla, kas gan rīta pusē ātri izklīdīs.

Pirmdiena varētu būt jaunās nedēļas siltākā diena, kad gaiss iesils līdz pat plus 25 grādiem. Savukārt otrdien no rietumiem Latviju sasniegs mākoņu un nokrišņu zona, kas atnesīs lietu. Ja naktis kļūs par trīs līdz četriem grādiem siltākas, dienas laikā gaisa temperatūra būs plus 17, plus 22 grādu robežās.

Darba nedēļas vidū un otrajā pusē debesis pārsvarā būs apmākušās un skaidrosies vien dažbrīd, ir gaidāms lietus. Gaisa temperatūra nemainīsies - naktīs tā būs no plus 9 līdz plus 14 grādiem, dienās - ap plus 16, plus 21 grādu.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu