No svētdienas gaidāms saulaināks laiks

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien, 14.septembrī, un nākamajā nedēļā Latvijā gaidāms pārsvarā sauss un bieži saulains laiks, prognozē «Global Forecast System».

Sestdien Latvijā saglabājas daudz mākoņu un vietām vēl līst, svētdien būtiski nokrišņi vairs nav gaidāmi un mākoņu kļūs mazāk.

Gaisa temperatūra naktī uz svētdienu pazemināsies līdz +9..+14 grādiem, bet zem skaidrām debesīm valsts ziemeļaustrumu daļā - līdz +5..+7 grādiem. Dienā saule gaisu sasildīs līdz +16..+21 grādam.

Svētdien pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš.

Arī Rīgā svētdien nav gaidāmi nokrišņi, mākoņu daudzums būs neliels vai mainīgs, gaisa temperatūra paaugstināsies no +12 grādiem rītā līdz +19 grādiem pēcpusdienā.

Nākamajā nedēļā Latvijā gaidāms saulains laiks, kas tikai brīžiem apmāksies. Nakts un rīta stundās vietām sabiezēs migla. Pūtīs lēns austrumu vējš, kas pāries dienvidaustrumu vējā.

Minimālā gaisa temperatūra naktīs nākamnedēļ būs 0..+8 grādi, nedaudz siltāk vietām piekrastē, un dažviet gaidāmas salnas. Dienas laikā gaiss sasils līdz +15..+20 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu