Bulduros notiks ikgadējā rudens stādu parāde (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Šodien Bulduru Dārzkopības vidusskolas dārzos notiks tradicionālā rudens stādu parāde, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Stādu audzētāju biedrības valdes priekšsēdētājs Andrejs Vītoliņš. Pasākums notiks no plkst.9 līdz 16.

Rudens stādu parādē piedalīsies vairāk nekā 70 stādu audzētāju no visas Latvijas, kas plašā klāstā piedāvās Latvijā audzētus augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, skujeņus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus.

Pasākuma laikā biedrība sadarbībā ar Latvijas Augļkopju asociāciju veidos rudens augļu un ogu izstādi-degustāciju, kur būs iespēja nogaršot vairākas zināmas un jaunas šķirnes. Tāpat interesentiem būs iespēja degustēt Latvijā darītos augļu un ogu vīnus.

Svinot desmit gadu jubileju, biedrība pasākuma laikā sveiks Latvijas stādu audzētājus, kā arī sadarbības partnerus - Bulduru Dārzkopības vidusskolu, SIA «Onava», SIA «JLD» un Jūrmalas pilsētas domi.

Stādu audzētāju biedrība dibināta 2001.gadā. Organizācijas darbības mērķis ir stādu audzētāju, attiecīgo speciālistu un interesentu apvienošana, lai veicinātu nozares attīstību, uzlabotu stādu audzētāju izglītības līmeni, ražošanas vidi un profesionalitāti, lai veiksmīgi palīdzētu sabiedrībai veidot zaļu un sakārtotu dzīves telpu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu