Stopiņu novadā dažas ielas ūdenī, bet iedzīvotāji plūdos nav cietuši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Stopiņu novadā plūdu situācija ir relatīvi mierīga - ūdens līmenis arvien ceļas Mazajā Juglā, tādēļ vietām applūdušas Poldera un Dzirnezera ielas Līču apkaimē, tomēr iedzīvotāji no plūdiem nav cietuši, evakuēties nevienam nav bijusi vajadzība, uzzinājām Stopiņu novada domē.

Domes pārstāve Inese Skrastiņa pastāstīja, ka novada iedzīvotāji līdz šim nav vērsušies pašvaldības policijā pēc palīdzības, bet atbildīgās iestādes ir gatavas rīcībai un palīdzības sniegšanai, ja plūdu situācija pasliktināsies. «Glābēji ar laivām ir pilnā gatavībā,» apgalvoja Skrastiņa.

Viņa arī piebilda, ka pašvaldības mājaslapā «stopini.lv» ir ievietota informācija, kā rīkoties plūdu apdraudējuma gadījumā.

Jau ziņojām, ka pieci cilvēki šodien evakuēti plūdu skartajā Salaspils pagastā, kas atrodas blakus Stopiņiem. Kā informēja Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars (V), ārkārtas situācijas izsludināšanai novadā nav pamata, atbildīgās iestādes tikšot galā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu