Šonedēļ noskaidros šī gada lielāko ķirbi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šonedēļ notiks Latvijas lielākā ķirbja čempionāts, kura laikā tiks noskaidrots šī gada lielākais ķirbis, informē čempionāta rīkotājas SIA «Maxima Latvija» pārstāvis Jānis Beseris.

Viņš norāda, ka šogad konkursam pieteiktie dižķirbji nākuši no Skrundas, Jaunokras, Carnikavas, Ādažiem, Grobiņas, Kuldīgas, kā arī citām Latvijas pilsētām un novadiem.

Konkursa balvu fondu nodrošina veikalu tīkls «Maxima», kas visu desmit finālā iekļuvušo ķirbju īpašniekiem piešķirs dāvanu kartes 70 eiro vērtībā. Čempionāta uzvarētājs savā īpašumā iegūs elektronisko dāvanu karti 350 eiro vērtībā, bet otrās un trešās vietas ieguvēji - attiecīgi dāvanu kartes 220 un 150 eiro vērtībā, kuras varēs izmantot pirkumiem veikalos «Maxima».

Beseris atzīmē, ka pasākuma laikā neizpaliks sīva konkurence, jo finālā iekļuvusi gan dagdēniete Inna Kozlovska, kuras izaudzētais 214 kilogramus smagais oranžais dārza karalis uzvarēja pērn, gan citi iepriekšējo gadu laureāti.

Pasākums notiks ceturtdien, 23.oktobrī, plkst.12 Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Latvijas lielākā ķirbja čempionāts notiks devīto reizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu