Šonedēļ gaisa temperatūra dienas laikā pārsniegs plus 10 grādu atzīmi (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/oksidor

Šī nedēļa, salīdzinot ar aizvadīto, būs krietni siltāka - dienas laikā gaisa temperatūra pārsvarā sasniegs plus 10 un vairāk grādu atzīmi, zināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Naktī uz rītdienu, 28.oktobri, vietām var nedaudz uzlīt lietus, bet dienā debesis skaidrosies un gaiss iesils līdz plus 10, plus 14 grādiem. Līdz nedēļas vidum nokrišņi turpmāk nav gaidāmi.

Ceturtdien Latvijas teritoriju sāks šķērsot aukstā atmosfēras fronte, kas atsevišķos rajonos atnesīs arī lietu. Nedaudz pazemināsies arī gaisa temperatūra - nakts stundās tā būs mīnus 2, plus 5 grādu robežās, bet dienā pieturēsies ap plus 5, plus 10 grādiem.

Brīvdienās Latviju šķērsos jaunas nokrišņu zonas - daudzviet gaidāms lietus, pūtīs mēreni stiprs vējš, kas brāzmās var sasniegt arī 15-18 metrus sekundē. Tomēr laiks būs salīdzinoši silts - gaisa temperatūra var pakāpties virs plus 10 grādiem, nakts stundās nebūs aukstāks par plus 3, plus 8 grādiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu