Tuvākajās nedēļās būs visai silts laiks, brīžiem nedaudz līs (11)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvākajās divās nedēļās gaisa temperatūra Latvijā gaidāma virs normas, nokrišņu daudzums varētu būt mazāks par ilggadējo vidējo rādītāju, prognozē «Global Forecast System».

Gan 30.oktobrī, gan novembra sākumā Latvijā brīžiem gaidāms neliels lietus, dažviet Vidzemē iespējams slapjš sniegs. Starp mākoņiem palaikam uzspīdēs saule. Būs arī migla.

Oktobra beigās pūtīs neliels rietumu vējš, turpmāk dominēs mērens dienvidu vējš.

Gaisa temperatūra nakts un rīta stundās visbiežāk būs no -1 grāda valsts austrumos līdz +7 grādiem Kurzemes piekrastē, dienas laikā gaiss iesils līdz +5..+10 grādiem; tuvākajās piecās diennaktīs Austrumlatvijā gaidāms nedaudz vēsāks laiks.

Kompānija «Weather Services International» prognozē, ka šogad ziema kavēsies - novembris un decembris gaidāms siltāks nekā ierasts. Ziemas otrā puse tiek prognozēta krietni dzestrāka, un aukstākais mēnesis būšot februāris.

Savukārt Krievijas Hidrometeoroloģijas centrs paredz, ka auksta ziema varētu sākties jau decembrī vai pat novembra beigās. Šoziem daba atgādinās, kas ir sniegs un sals, uzskata Krievijas sinoptiķi.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu