Brīvdienās migla un nelieli nokrišņi; Latgalē ilgstoši snigs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdien un svētdien daudzviet Latvijā būs migla. Gaidāmi arī nelieli īslaicīgi nokrišņi, bet sestdien Latgalē ilgstoši snigs, prognozē «Global Forecast System».

Debesis pārsvarā klās mākoņi, vietām uzspīdēs saule. Daudzviet veidosies migla, jo iestāsies bezvējš. Biezākā migla tiek prognozēta laika periodā no sestdienas vakara līdz svētdienas rītam. Nokrišņu būs maz, vien naktī uz sestdienu un sestdien Latgalē ilgstoši snigs.

Gaisa temperatūra būs -3..+4 grādi, sestdien vietām Kurzemes piekrastē termometra stabiņš var pakāpties līdz +7 grādiem. Autoceļi daudzviet apledos.

Atbilstoši pašreizējai prognozei nākamā plašā nokrišņu zona Latviju sasniegs naktī uz otrdienu, sākot no rietumiem. Gaidāms lietus un sniegs, vietām iespējama atkala. Gaisa temperatūra Kurzemes rietumkrastā var sasniegt pat +9 grādus, savukārt valsts austrumos tikai brīžiem gaidāms atkusnis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu