Daudzviet īslaicīgi līst un pūš brāzmains vējš

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas rītā Latvijā ir daļēji mākoņainas debesis un daudzviet īslaicīgi līst, un līdzīgi laika apstākļi saglabāsies visas dienas garumā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Pūš mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš ar brāzmām līdz 9-14 metriem sekundē, Kurzemes rietumu piekrastē - līdz 17 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra +2..+4 grādi, Kurzemes rietumu piekrastē +5..+6 grādi.

Rīgā daļēji mākoņains laiks, pūš mērens dienvidrietumu vējš ar dažām brāzmām līdz 11 metriem sekundē, gaisa temperatūra +3..+4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +6,2 grādiem Alūksnē līdz +8,8 grādiem Rīgā, Dobelē un Kuldīgā. Desmit meteostacijās tika pārspēts 19.decembra siltuma rekords.

Sestdien Latvijā starp mākoņiem uzspīdēs saule,

daudzviet gaidāmi īslaicīgi nokrišņi - galvenokārt lietus,

no dažiem prāvākiem gubu mākoņiem arī sniegs un krusa, it īpaši Lietuvas pierobežā.

Pūtīs rietumu, dienvidrietumu vējš ar brāzmām līdz 10-15 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra +2..+6 grādi.

Rīgā daži saulaini mirkļi, būtiski nokrišņi nav gaidāmi.

Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra +4 grādi.

Laikapstākļus nosaka ciklons ar centru Somijā. Atmosfēras spiediens jūras līmenī ir no 742 dzīvsudraba staba milimetriem valsts ziemeļos līdz 748 milimetriem dienvidos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu